16 Снимки, Които Доказват, Че Знаменитостите Са Точно Като НасИзглежда, че знаменитостите могат да си позволят каквото искат. Всъщност, много от тях са склонни да водят обикновен живот: градинарство в събота и неделя, печене на пайове и правене на детски прически с обикновени машинки за подстригване.

Колегите от “Bright Side” събраха няколко снимки, които доказват, че животът ни е по-близък до живота на знаменитости, отколкото осъзнаваме.

1.Желязния Арни  подстригва сина си.

Изглежда, че Арнолд Шварценегер обича да е фризьор на сина си Патрик. Заедно със синовете си, Арнолд карат велосипеди по целия свят и се радва на бирата си на Октоберфест, носейки национална носия.

2.Шакира лакира ноктите си по време на почивка.

На масата има кутия с цяла колекция от лакове за нокти. Шакира е известна с работохолизма си. Когато записва песните си, тя буквално живее на работа. По време на почивките си, тя танцува хип-хоп, докато чака на търговската опашка.

3.Кучето на лейди Гага спи на неподходящи места.

Коди е един от френските булдози на Лейди Гага. Едно от тях дори има свой собствен блог в Instagram. Певицата обича да глези домашните си животни. Те не се нуждаят от всички тези подаръци, стига да могат да спят на леглото на собственика си, заобиколени от удобни възглавници.