16 Снимки, Които Ще Стоплят Сърцето ВиСнимките не само начин да запазим спомените си, но и шанс да заснемем моментите, които често не забелязваме в нашето ежедневие. Смешни, мили, докосващи – всеки от тях ще ви накара да спрете за минута и да си помислите колко прекрасно е да се случват такива моменти.

Събрахме 16 прекрасни снимки, които ще ви завладеят с привлекателността си.

1. Принцеса Шарлот, облечена в обувките на чичо си, принц Хари

Червените обувки на Шарлот са същите, като чичо й, принц Хари, които носеше преди 30 години, когато беше на нейната възраст. И това не е първият път, когато кралските дрехи са “наследени”: кралското семейство обича да дава нов живот на старите неща.

2. Човек помага на съпругата си да се научи да чете отново

“Видях тази двойка в” Старбъкс “, където Йоан преподаваше на Лида азбуката и ми каза, че тя е загубила паметта си и сега се научи да чете отново” Търпение, любов и разбиране, както са “.

3.Участници в протест дават роза на войник

Тази снимка беше направена по време на едно от многото антиправителствени въстания, които се състояха в Банкок през 2013 г. Тя стана символ на надеждата за преодоляване на кризата.

4. Мишел и Барак Обама се шегуват, докато чакат министър-председателя на Сингапур

Президентът и Първата дама на Съединените щати винаги са били обикновена двойка, дори по време на официални срещи. Тук те са преди да се срещнат с министър-председателя на Сингапур през 2016 г.