17 Знаменитости, Които Не Крият Недостатъците СиВремето, в което смятахме, че прочутите хора са идеални, е изчезнало.  Днес, благодарение на интернет, ние можем да видим как живеят и откриват нови страни от живота си.

Колегите от “Bright Side” ви канят да разгледате ежедневието на знаменитостите. Те са много по-сходни с нас, отколкото си мислим.

1.Криси Тейгън показа стрии.

Криси Тийген сподели снимка на стриите си със света. Фенове я похвалиха за нейната честност и я нарекоха добър пример. Кристи заяви, че няма да използва Фотошоп за нейните снимки в Инстаграм. Тя каза, че е несправедливо.

2.Блейк Лайви закъснява от графика.

Популярната актриса Блейк Лайви понякога няма достатъчно време за закуска. Тя не се оплаква, когато трябва да направи много неща наведнъж, и споделя този факт със света. “Не заслужавам специално отношение”, пише тя на страницата си. Тя позволява на всички да знаят, че не се различава от никои от феновете си.

3.Дженифър Анистън е на 48 години.

Тази красота не изглежда да е на тази възраст. Напротив, всяка година се подобрява. Въпреки това, дори тя не винаги успява да се държи във форма поради възрастта си. За щастие, Дженифър не се интересува от това много и тя щастливо споделя снимките си от плажа с феновете си.

4.Дрю Баримор не прикрива бръчките.


Дрю винаги се е опитвала да изглежда естествено, така че тя смело поства селфи на себе си, където можете да видите бръчките и веждите, които не са съвършени. Актрисата може лесно да публикува подробен фоторепортаж за процедурите си за домашна красота.