19 Знаменитости, Които Са Се Разорили Поради Наистина Идиотски ПричиниКакто можете да си представите, да живееш живота на една знаменитост идва с доста ползи. Не само, че имате любовта и възхищението на милиони хора по целия свят, повечето от които могат да разпознават лицето ви в един миг, а и факта, че филмовите звезди, спортистите и другите артисти в развлекателния бизнес могат да печелят доста пари.
Много от любимите ви знаменитости живеят в огромни имения, носят най-хубавите дрехи и пътуват в пълен комфорт, но понякога тези знаменитости могат да извлекат някои ненужни разходи, които един ден могат да доведат до финансово разрушение. Вероятно знаете следните знаменитости; Вероятно знаете, че в един момент те са се разорили. Но знаехте ли, че са загубили парите си поради тези смешни причини?

1. Никълас Кейдж разпиля стотици хиляди за череп на динозаврите … само за да разбере, че е бил откраднат.

viralthread

2.MC Hammer беше на върха си в началото на 90-те години, но разходите за личен персонал в размер на 500 000 долара месечно го оставиха без пари в рамките на няколко кратки години.

viralthread

3.Антоан Уокър прекарва първите две години от пенсионирането си, купувайки няколко домове и скъпи автомобили в Чикаго, както и натрупването на значителни дългове за хазарт.

viralthread