20 Знаменитости, Които Са Починали, Без Да Го ОсъзнавамеЖивотът е забързан. Това е факт. Но понякога е толкова тревожно, че сме склонни да пропуснем някои важни събития – и тези събития не винаги са положителни. Например, гледали ли сте някога стар филм с участието на актьор, за когото напълно сте забравили, само като го погледнете и осъзнаете, че той е починал преди близо 20 години?

1.Ричард Атънбъроу

Wallet Groove

След като чуете това име, вероятно си мислите за човека, който описва всички тези грандиозни документални филми за дивата природа – но това е Дейвид. Това е неговият брат, който е включен във филми като Джурасик парк и Голямото бягство. Той умира през 2014 г. със сърдечни заболявания.

2.Майкъл Кларк Дънкан

Yahoo

Помните ли големия пич от “Зеленият път”? Той също е мъртъв. Много хора не осъзнават, че иконичният актьор пострадал от инфаркт през 2012 г.

3.Жан Стейпълтън

TV Guide

Стейпълтън е фантастичен актриса, която е най-известен с ролята си на високопоставената съпруга на Еджит Едит във “Всичко в семейството”. Тя е починала поради естествени причини на 90-годишна възраст през 2013 г.