20 Полезни Съвети Преди Да Тръгнете На ПътешествиеКогато пътуваме, всички искаме всичко да е перфектно. Също така не искаме да губим време, пари и енергия.

Събрахме за вас полезни съвети, които могат да улеснят значително всяко пътуване и да помогнат да се отървете от много ненужни притеснения.

1.Градински чай защитава от комари

amazon

Този съвет е абсолютно перфектен за тези, които се наслаждават на туризъм. Всичко, което трябва да направите, е да оставите пакетирани градински чайове и комарите ще забравят за вас дълго време.

2.Контейнер от контактни лещи за съхранение на крем

Marietjie / shutterstock

Дори и да не носите контактни лещи, можете да си купите контейнер във всяка аптека на ниска цена. Това отнема много малко пространство, но ще имате достатъчно крем за няколко дни и няма да ви е нужно да се притеснявате за изтичането му. Това също е добър начин за съхранение на пастата за зъби.

3.Дафинов лист, за да избегнете гаденето

Sunny forest / shutterstock

Ако се чувствате зле, когато пътувате – без значение дали е самолет, влак или кола – дафиновият лист е идеалното решение за вашия проблем. Всичко, което трябва да направите, е да го поставите под езика си. Не се притеснявайте за вкуса: всъщност е доста хубав и ще ви напомня за дъвка.