20 Снимки На ВЕЛИКИ Хора, Които Правят Света По-Добро Място!Не е много трудно този свят да се превърне в по-добро място: то просто изисква от всички да следват сърцето си.

Да започнем да го правим днес! За да ви вдъхновим, намерихме няколко снимки на велики хора, които вършат работата си чудесно и дори спасяват животи.

20. Пожарникари от Флорида

Един възрастен човек във Флорида косеше тревата, когато изведнъж получи сърдечен удар. Тези пожарникари не само му помогнаха за неговото състояние, но и останаха, за да завършат работата му.

19. Полицай в Тексас

Този полицай работи усилено без почивка в продължение на много часове, помагайки на жертвите на урагана Харви. В резултат на това той просто припадна от изтощение.

18. Служители за паркиране

Служителите за паркиране в град в Южна Африка се умориха от шофьори, които незаконно заемат места за хора с увреждания. Те слагат този знак и проблемът е решен.

17. Фризьор

 

Фризьорът Марк Бустус прекарва дните си, като предоставя безплатни прически на бездомните.

16. Търговец

Изглежда, че служителя много сериозно поема работата си. С началото на Коледния сезон този човек построи огромен снежен човек с кутии за напитки, за да угоди на клиентите.

15.Служител в пансион за кучета

Това момиче прекарва 3 години, работейки в съоръжение за кучета, а след това получава друга работа. Тя се е грижила за това куче в продължение на 6 месеца. Очевидно момичето е свършило работата си много добре, защото след три седмици без да я вижда, кучето беше много щастливо да се срещне отново с нея.

14. Учител

Този учител идва в болницата всеки ден, за да посети сериозно болния си студент и да му разкаже за всичко, което се случи в училище в този ден.