20 Снимки На ВЕЛИКИ Хора, Които Правят Света По-Добро Място!


Следваща публикация

13. Пощенски работник

Коледа е най-натовареното време за пощенските служители. Всеки бърза да изпраща поздрави един към друг и често не може да успее да го направи навреме. Този пощенски работник реши да прекрати обичайната практика, така че всяка карта и подарък да стигнат до адресата навреме.

12. Полезен сервитьор

Този сервитьор търпеливо помогна на жена с увреждания да яде, така че и умореният й съпруг да може да се отпусне и да довърши храната си.

11. Служител в магазин за газ

Майк работи в газов магазин. Неговият необичаен външен вид е предназначен да накара всеки посетител да се усмихне поне веднъж.

10. Полицай

Бременна жена разхождаше кучето си, когато изведнъж избяга и не можеше да тича след домашния си любимец. Но този полицай, който беше наблизо, отиде да хване кучето и да го върне обратно.

9. Детски фризьорски салон

Този фризьор знае как да работи с деца, така че да не плачат. Основното нещо е да направите това неусетно, но все още перфектно.

8. Шофьор на Uber

Този шофьор на Uber е напълно подготвен да посрещне клиентите си: той има всичко, от което един пътник може да се нуждае.

7. Служител в ресторант

 

Този служител в ресторант взе чадър от масата навън, за да придружи един възрастен човек до колата си в дъжда.

6. Служители на пицария

Ресторант за пица сърдечно поканил онези, които не могат да си позволят храна, за да споделят празнична вечеря с тях.

5. Шофьор на автобус


id=”gt-res-content”>
id=”gt-res-dir-ctr” class=”trans-verified-button-small” dir=”ltr”>Когато една възрастна дама слезна от автобуса, почти се спъна. Водачът забелязал, че връзките й са били развързани и той напуска автобуса, за да й каже. Дамата отговори, че е наясно с това, и осъзна, че просто не може да се наведе. Така че шофьорът и завърза връзките. Дамата беше толкова развълнувана от това добро дело.

dir=”ltr”>

4. Усмихнат пожарникар

След като тази снимка стана популярна по целия свят, Шон Уайби е наречен “Изключително фотогеничен пожарникар”. На тази снимка Шон спасява възрастна дама по време на наводнение. Защо се усмихва така? Всъщност жената кокетно му казала: “О, не съм била носена така от моя сватбен ден.”

3. Граждани на Алмати

Няколко минувачи формират човешка верига, за да спасят куче, което e падало в езеро в Алмати, Казахстан.

2. Смело дете

Това момче се излага на опасност, за да спаси кученцето си по време на наводнение във Виетнам.

1. Истински човек

11-годишно момче навлезе в трафика, за да спаси куче, ударено от кола.

Източник: brightside.me


Следваща публикация