3 Стъпки За Избор На Перфектния Чифт Дънки, Без Да Ги ПробватеОткрихме три лесни стъпки, които ще ви помогнат лесно да намерите дънките на вашите мечти и да избегнете отново да ходите в пробната.

Стъпка # 1: Изберете размера

За да изберете правилния размер, дръжте дънките си в краищата на талията и се опитайте да ги увиете около врата си на нивото на копчето. Ако краят лесно се докосне един до друг, това е вашият размер.

Моля, обърнете внимание, че краищата на талията не е задължително да отговарят точно, но те лесно трябва да се увиват около врата.

Стъпка # 2: Определете ширината

Е, нека да се опитаме да намерим перфектната ширина. За да направите това, свийте ръката си на лакътя и стиснете юмрук. Ръката ви трябва лесно да се побере в талията. Остава само една стъпка и можем да побързаме до щанда.

Този трик ще работи само за тези, които носят дънки със стандартна талия. Разбира се, ако те са дънки с висока талия, ръката ви не трябва да се вписва напълно в талията.

Стъпка # 3: Проверете дължината

Нека най-накрая проверим дали дънките са достатъчно дълги. Дръжте краищата на краката и разпънете ръцете си настрани, колкото можете. Ако средата на дънките е точно под брадичката ви, поздравления! Вие сте избрали страхотен чифт!

Важен детайл: средата трябва да е точно под брадичката на врата.