6 Неща, Които Никога Не Трябва Да Правиш За Един Мъж!Всяка жена иска щастлива връзка и за да я постигне, тя много често е готова да жертва личното си щастие в името на спокойствието, разбирателството и любовта.

Но вместо да се превръщате в робини на връзката си и да правите компромис след компромис, замислете се дали ви отвръщат със същото и дали няма да бъдете по-щастливи сами.

Въпреки че, идеални връзки не съществуват и често ни се налага да правим компромиси, то има няколко неща, които никога не бива да правиш за мъжа, когото обичаш. Ето и какви са те:

1.Не се опитвай да решаваш всичките му проблеми

lakeshoreentertainment

Разбира се, че партньорите в една връзка трябва да се подкрепят, но подкрепата не е равносилна на това да се превърнеш в негова майка и да разрешаваш абсолютно всички негови проблеми. Ако има финансови проблеми или проблеми в работата, ти не трябва да си единствената, която работи по разрешаването им. Ако случаят в твоята връзка е такъв, ще превърнеш партньора си в несигурна личност, която се страхува да поеме в свои ръце отговорността за бъдещото си. Запомни, че и двамата трябва да сте отговорни възрастни, които да се допълват, а не единият да върши цялата работа.

2.Да му подаряваш скъпи подаръци постоянно

paramount

Най-добре е да си подарявате подаръци, които да са близки по стойност. Ако му подаряваш скъпи подаръци, които той самият не би могъл да си позволи и следователно не може да ти върне жеста, ще го накараш да се почувства неудобно. Освен това не трябва да изключваш възможността той да е безскрупулен човек, който иска просто да те използва.

3.Да му даваш рамо, на което да плаче

dreamworkspictures

За разлика от жените, мъжете не се влюбват в момичета, които ги съжаляват. Помнете, че само защото винаги сте до него емоционално и духовно, не означава, че вашата връзка е дълбока и пълноценна. Умната жена подкрепя и вдъхновява своя съпруг за нови постижения. И това наистина е една от тайните на щастливата връзка.