6 Трикове За Грим, Които Могат Да Ви Променят ДрастичноИма няколко неща в живота по-задоволителни, отколкото напускане на къщата, знаейки, че вашият грим е абсолютно на място. Днес колегите в “Bright Side” разкриват някои от невероятните трикове за грим от MakeupAndArtFreak, които ще се в сутрешната ви рутина.

1.Повдигане на очите

За да постигнете този вид, нарисувайте невидима линия, която продължава от външната точка на веждите ви към ръба на лицето. След това изтеглете втора невидима линия, която продължава от долната линия на клепача нагоре. Където се срещат двете въображаеми линии е мястото, където искате да се очертаят очите ви.

ТРИК: Нанесете малко светли сенки в сянката под външния ъгъл на окото си, за да маскирате сенките.

2. Получете безупречно покритие на фондьотена

Използвайте първо основа, за да матилирате мазните части на лицето си. Смесете малко количество основа на лицето си с помощта на гъба, фокусирайки се върху Т-зоната. Нанесете коректор върху евентуални дефекти или зачервяване, като използвате четка. Използвайте пудра и четка, за да запазите това безупречно покритие през целия ден!

3. Прикрийте тъмните кръгове

Използвайте основа и я потупвайте под очите си с пръст. Използвайте коректор, който е по-светъл от фондьотена ви, за да подчертаете района. Нанесете коректора с пръста си, размазвайки го с гъба, след това внимателно нанесете малко пудра в областта с мека четка. За да завършите, използвайте подчертаваща пудра върху скулите точно под кръговете.