6 Упражнения, С Които За Две Седмици Да Се Отървете От ЦелулитаЦелулитът се появява, когато имате твърде много телесни мазнини и няма достатъчно мускули. Тъй като този проблем не е козметичен, той трябва да бъде разрешен с помощта на правилното хранене, масаж и добре планирана тренировка.

Днес колегите в “Bright Side” ви представя 6 полезни упражнения, предназначени да затегнат мускулите и да намалят целулита.

class=”trans-verified-button-small” dir=”ltr”>

Упражнение №1


Инструкции: Легната на страна и свийте десния крак в коляното. Вдигнете левия крак на разстояние между 10 и 30 см от пода и го задръжте в тази позиция около 5 секунди. След това бавно отпуснете крака. Повторете упражнението с другия крак.

Повторения: 2 пъти по 12 повторения на всяка страна.

Упражнение №2


<Инструкции: Заемете поза за лицеви опори. Допрете десния крак до корема и след това го вдигнете нагоре. Повторете с другия крак.

Повторения: 3 пъти по 8 повторения.

Упражнение №3

Инструкции: За това упражнение ще ви бъдат необходими гири. Застанете в изправена позиция и поставете краката на ширината на раменете. Започнете бавно да клякате. Бедрата трябва да бъдат успоредни с пода. След това се върнете в изходна позиция.

Повторения: 3 пъти по 20 клека.