Знаменитостите, които натриха носовете на хейтърите

Почти всеки от нас е критикуван от време на време, че е твърде дебел, твърде кльощав, не е достатъчно квалифициран, носел ужасна рокля и т.н. Знаменитостите не са изключение. Те страдат още повече от подигравки.

Ето и най-бурните отговори на знаменитости.

1.Кели Кларксън

Кели Кларксън качи няколко килограма след раждането на дъщеря си. Макар че никога не е била наистина кльощава, нейната форма предизвика много коментари сред критиците.

Но Кели не се разстрои и депресира. Тя публикува “и все още страхотна!” на нейния Twitter.

2.Дженифър Лопез

Дженифър Лопес публикува нова снимка на перфектната си преса в Инстаграм. Потребителите обаче забелязаха странно петно близо до талията и и започнаха да твърдят, че е Фотошоп.

Дженифър само се засмя на коментарите им и отговори: “ОМГ… Това е просто петно на огледалото, а не е Фотошоп.” Тя също така добави няколко остроумни хаштагове.

3.Лейди Гага

Гага качи няколко килограма през 2014 г. Хейтърите и феновете започнаха да я критикуват веднага. Един от фенове на звездата реши да я подкрепи и да изпрати съобщение до всички хейтъри в Twitter. Гага беше доволна и коментира, че тя предпочита да е пухава, отколкото да е кльщава.

4.Деми Ловато

Деми Ловато, популярната певица и актриса, сподели една наистина любовна публикация на своя Twitter: “Уважаеми хейтъри, не е нужно да ме харесвате”, защото ви обичам. Всеки е равен, всеки има душа и всеки заслужава да бъде обичан . “

5.Кара Делевин

Ричард Мадън, британският актьор, известен с ролята си на Роб Старк в Игра на тонове, критикува един бивш модел и обещаваща актриса, като каза, че не е добра актриса.

Дамата отговорила на неговия зъл коментар: “Нямам представа кой си, но мисля, че е малко отчаяно за един възрастен човек да е злонамерен – някой, когото не знаят”.

В резултат на това Мадън се извини и се опита да се засмее на това.

6.Алиса Милано

Американският актьор и пародист Джей Мор критикува фигурата на Алиса след бременността и каза, че тя е ниска и има голям корем.

Алиса коментира: “Съжалявам, че почувствахте нуждата от публично обявяване на теглото ми, бъдете добре и Бог да ви благослови. Моля, изпратете моята любов на вашата красива съпруга”.

 

7.Риана

През 2017 г. таблоидите публикуват снимки на Риана, след като тя бе напълняла. Блогът на “Barstool Sports” публикува снимка с нея с коментар “Дали килограмите на Риана ще доведат до нова тенденция?”

Певицата публикува снимка на Гучи Мейн, рапър, който бе критикуван за това, че е дебел, на нейния Инстаграм. Тя каза: “Ако не сте можели да свикнете с мен през 2007 г., не ме заслужавате през 2017 г.”

8.Искра Лорънс

Искра, популярен британски плюс модел, публикува снимка на нейното представяне по бельо, покрито с чипсове. Моделът пише, че е вдъхновена от последовател, който я нарече тлъста крава: “Съжалявам, не можех да си помогна … Това е за всеки, който някога е бил наричан тлъст”.

9.Джиджи Хадид

Американския моден модел Джиджи Хадид публикува докосващ отговор на коментарите си за работата по модния подиум.

“99% от хората, които обвиняват работата ни, дори не разбират какво говорят, но все пак аз все още съм човешко същество и няма да лъжа: такава грубост би ме наранила малко, ако нямах фигура подходяща за тази работа. Харесва ми да съм секси и се гордея с това.

Тя пожела, на хейтърите да бъдат по-добри към хората около тях.

Източник: brightside.me

Превод: 7Kefa.com