9 Лесни Начина Да Разпознаете Истинския Парфюм От ФалшивияДокато е по-възможно да попаднем на фалшив парфюм, разглеждайки сергиите на пазара, повечето купувачи не подозират, че добре изработени ментета също могат да бъдат открити и в големите магазини. Купуването на фалшив парфюм не само може да ви накара да се почувствате прецекани, но също така да навреди на здравето ви. Има няколко сигурни начини, по които може да разпознаете дали един парфюм е оригинален или не.

Колегите в “Bright Side” са събрали едни от най-добрите съвети, които ще ви помогнат да изберете 100% автентични аромати.

1. Вижте опаковката

Оригиналните парфюми обикновено имат целофан, който е значително тънък и е сгънат перфектно, за да може плътно да прилепне по кутията. Неправилно опакованата кутия, от друга страна, е сигурен знак за фалшив парфюм.

2. Перфектни краища

Ако целофанът на кутията е залепен по лош начин (“шевът” е повече от 5 мм широк, неравномерен е и има излишно лепило), тогава парфюмът не е автентичен.

3. Картонената опаковка

Истинската опаковка е изработена от висококачествен картон и е направена така, че да предпази шишенцето от повреда. Затова в кутията има специална конструкция, която държи парфюма.