9 Луди Идеи, Които Направиха МилиониИнтернет дава на хората много възможности да печелят пари, като прилагат на практика своите неконвенционални идеи.

Открихме 11 привлекателни примера за това как начинаещите предприемачи печелят това, което искат, и още повече. В края на статията ще намерите видео за най-неочакваната машина за упражнения в света.

1.  Нощна светлина в тоалетната

С IllumiBowl 2.0 никога няма да пропуснете тоалетната, дори и в пълна тъмнина. Малкото устройство, активирано с движение, може да се настрои на всеки тип тоалетна и ще се включи веднага щом влезете в тъмната си баня. Цената на IllumiBowl Toilet Light е само 10 долара, но фондът за разработване на концепции е натрупал общо $ 226,000.

2. 100 водни балона за по-малко от 1 минута

Един от най-успешните проекти на Kickstarter е натрупал $ 929,160, за да помогне за осъществяването на тази идея. Напълнете и свържете стотици водни балони за минути с Bunch O Balloons. Познайте какво? Сега можете да си купите Bunch O Balloons почти навсякъде по света!

3. Картофена салата

Отнема 10 долара, за да се купят всички съставки за картофена салата, но Зак Браун дойде с необичайна идея и започна да събира пари. Основната му цел бе да докаже, че всеки може да събере средствата, за да направи една луда и безполезна идея в действие. Зак успя да спечели повече от 55 000 долара от почти 7 000 души.