9 Тайни, За Да Се Събуждате С По-Плосък КоремВиждането на резултатите от нашите усилия е ключът, когато искаме да постигнем идеалното тегло.

Ето защо колегите от  “Bright Side” предлагат да включите 9 навици във вашата рутина, за да ви помогнат да се събуждате по-спокойно и да сте мотивирани да постигнете целите си.

1.Елиминирайте киселото мляко


Въпреки че киселото мляко е известно като съществена част от здравословното хранене, то съдържа високи нива на добавени захари. В допълнение, те съдържат лактоза – естествена захар, която често е трудна за храносмилане. Това може да причини подуване на корема.Ако все още смятате, че киселото мляко е най-добрият вариант за вечеря, изберете такова, което не съдържа захар.

2.Минимум 8 минути упражнения


За да поддържате тялото си във форма, трябва да правите физически упражнения минимум по осем минути всеки ден. Ако ги правите преди да си легнете, ще се събуждате с по-плосък корем всеки ден. Освен това ще се простите и с досадните излишни килограми.

3.Вземете студен душ преди лягане

Студеният душ преди лягане е отличен начин да намалите телесната си температура и да стимулирате изгарянето на калории. Ако не сте фен на студените душове, поне се опитайте да се къпете с хладка вместо с гореща вода.