9 Тайни, Които Киносалоните Крият От КлиентитеВсички обичаме да гледаме филми на големия екран. Но много неща в киносалоните изглеждат доста странни. Например, фактът, че пуканките могат да бъдат толкова скъпи, колкото и билета ви.

Колегите от “Bright Side” решиха да проучат, какво крият киносалоните от клиентите си.

9. Работниците не почистват правилно филмовите зали поради тежки времеви смени.

Забелязали ли сте някога, че килимните подове могат да бъдат лепкави и доста мръсни, въпреки че работниците почистват залите след всяка прожекция? Поради кратките паузи между филмите, всички чистачи могат да изметат само пода, а понякога това се прави бързо и небрежно. Подовете се почистват правилно  с почистващ разтвор през нощта.

8. По-лесно е работниците да вземат боклука, ако го поставите на седалката, а не под нея.

Разбира се, най-добрият вариант е да го изхвърлите сами. Но ако сте решили да оставите чашата или кутията с пуканки, е по-добре да я поставите на мястото си, вместо да я хвърляте на пода. Това ще е много по-лесно за чистачите да съберат боклука, след като филмът свърши.

7. Високите звуци в киното могат да бъдат опасни за вашия слух.

Въпреки факта, че стандартите за аудио системите и изискванията за ниво на звука съществуват, някои киносалони ги регулират, за да угодят на себе си. Пазете се от екшън филми с много бомбардировки и бойни сцени, през които обемът обикновено надхвърля одобреното ниво.