9 Трика, Които Ще Помогнат Да Добавите Обем Към Косата СиВсяко момиче мечтае да има гъста и обемна коса. Но дори ако косите ви не са естествено буйни, няма нужда да се отчайвате: можете да постигнете желаните резултати с помощта на някои обикновени ежедневни продукти (плюс няколко хитри трикове).

Днес  ви представяме полезни съвети, за да направите косата си красива!

1. Продължете да сресвате само след като косата ви е напълно суха.

За да сте сигурни, че косата ви не е пострадала в процеса на сушене, използвайте пръстите си вместо обикновената четка. Изсушете всеки кичур на свой ред, повдигнете я в корените – това ще ви позволи да създадете обем. Когато косата ви е достатъчно суха, можете да завършите сресване с голяма кръгла четка.

2. За да добавите обем към вашата опашка, използвайте обикновени фиби.

За да започнете, вържете косата си на обикновена опашка. След това отделете една горна част (около една четвърт от общото количество коса) от опашката и я фиксирайте с фиба. Спуснете горната част обратно на място, така че да скрие фибата. Този прост трик със сигурност ще удвои обема на опашката ви.

3. Друг лесен начин да накарате вашата опашка да изглежда впечатляваща.

Търсите още начини да направите опашката си доста обемна? Ето още един полезен трик: вместо да закрепите всички ваши кичури заедно със ластик, разделете опашката на две направления и подсигурете всяко от тях с покрита еластична лента.