Linkin Park Трогнаха Света С Последни Трогателни Думи Към Честър Бенингтън!

Групата Linkin Park постнаха статус във Facebook, в който пишат от сърцата си към многообичания си колета Честър Бенингтън. Дни след като Честър отне живота си, света и феновете са в шок от случката. Вижте цялото съобщение, което LP споделиха във Facebook страницата си! Превода е от Offnews.bg

“Скъпи Честър,

Сърцата ни са разбити. Шокът от мъката и отричането все още преминават през нашето семейство, докато се опитваме да осъзнаем случилото се.

Ти докосна толкова много животи, може би повече, отколкото осъзнаваш. През последните няколко дни виждаме изблик на любов и подкрепа, както публична, така и лична, от цял свят. Талинда и семейството го оценяват и искат светът да знае, че ти беше най-добрият съпруг, син и баща; семейството никога няма да е цяло без теб.

Говорейки с теб за годините, които предстоят, твоето вълнение беше заразително. Отсъствието ти оставя празнина, която никога няма да бъде запълнена – веселият, забавен, амбициозен, креативен, добър, щедър глас в стаята липсва. Ние се опитваме да си напомним, че демоните, които те взеха от нас, винаги са били част от уравнението. Все пак начинът, по който пееше за тези демони, беше това, което накара всички да се влюбят в теб. Ти безстрашно ги изложи на показ и по този начин ни събра и ни научи да бъдем повече човеци. Ти имаше най-голямото сърце и успя да го покажеш.

Любовта ни към правенето и изпълняването на музика е неутолима. Може да не знаем какъв път ни готви бъдещето, но знаем, че животите на всички ни станаха по-добри благодарение на теб.Благодарим ти за този дар. Обичаме те и толкова ни липсваш.

Докато се видим отново,

LP”